Fyrhjulingar, UTV, Quads, Delar & Tillbehör

Klicka Här!

Allt För Din Släpvagn Online!

Klicka Här!

NIU U-Pro 45km/h Svart

Hemleverans från 0:- | Läs mer!   Förmånlig Finansiering | Läs mer!  Snabba Leveranser!

Just nu har vi högt tryck på telefon - Du vet väl att du får otroligt snabba svar genom att kontakta oss här!Niu U-pro Klass 1

Ny riktigt smidigt pendlar moped! finns både i klass 1 och klass 2. Finns att provköra och kika på i våran butik i Mölndal. NIU U Pro tar det bästa med en elmoped och krymper ner det till dess minsta format. Det uttagbara litiumbatteriet väger endast 5,2kg och är mycket enkel att ta med sig för laddning. U Pro kommer med den senaste tekniken, såsom stöldskydd systemet som bygger på den nya sexaxliga MEMS-sensorn, vilket gör att otillåten flytt av mopeden upptäcks redan efter 3 meter. U Pro är den första scootern från NIU som kommer med nyckellös tändning. Du låser upp mopeden genom att trycka på NIU-logan på fjärrkontrollen. NIU U Pro är mycket praktiskt tack vare möjligheten att montera korgar. Fram, bak, på sidorna eller i mitten. Du väljer. Möjligheten att montera passagerarsadel finns för den som skjutsar mycket.

Det skall vara enkelt att äga en elmoped från NIU och det återspeglas i detaljerna. Tidigare problem i samband med laddning av elfordon har NIU eliminerat genom ett portabelt batteri på 5,2kg som är enkelt att ta med och ladda i lägenheten eller på jobbet.

Din Niu elmoped är alltid uppkopplad och ger dig information i realtid via din Smartphone App. Information om var din elmoped befinner sig, larm notiser om någon försöker stjäla den, hastighet, batteriets status, hur många kilometer du kommer med nuvarande laddning och komplett körhistorik. Du har även ett USB uttag för att ladda din smartphone.

Niu elmoped har imponerande prestanda. Acceleration och maxhastighet kan enkelt ställas om under körning via 2 standard lägen för att passa olika trafiksituationer. Genom energisparande teknik och bromskraftåtervinning och ett batteri på 48V och 21Ah når man upp till 40 km per laddning, vilket vid normal pendling motsvarar 1-2 dagar.Längd 1685mm
Bredd 700mm
Höjd 1020mm
Vikt 52Kg
Batteri Lithium jon
Laddtid 6 timmar
Kapacitet  21Ah
Volt 48V
Räckvidd 30-50km
Motor Bosch
Effekt 800W
Broms fram  Skiva
Broms bak Skiva
Maxvikt 147kg