Fyrhjulingar, UTV, Quads, Delar & Tillbehör

Klicka Här!

Allt För Din Släpvagn Online!

Klicka Här!

Rieju

Rieju

Läs mer

Rieju Cross och Supermotard mopeder är tillverkade i Spanien och håller absolut högsta kvalitet, har ett fantastikst andrahandsvärde och riktigt grym prestanda, på köpet får du ett otroligt coolt utseende! 

(...)

Alla våra Rieju Mopeder kommer med 2års fabriksgaranti och till alla Rieju modeller vi säljer har vi ett fullständigt tillbehör och reservdelssortiment för att säkerställa att du som kund har en moped som du kan använda många år framöver.

Alla Rieju mopeder kommer registrerade som EU Moped Klass 1

Här i vår mopedbutik i Mölndal, Göteborg hittar du mängder av mopeder från Baotian, Kymco Och Rieju, Mopedfyrhjulingar från Goes, SMC och Kymco samt MC Scooters från Kymco, Baotian och Quadro.

Är det så att du söker ett billigare transportfordon till och från jobbet och samtidigt vill undvika trängselskatt i Göteborg  bör du fundera på att köpa en moped, eu moped eller MC Scooter eftersom att mopeder och motorcyklar är undantagna från trängselskatten och har extremt låg bränsleförbrukning och driftskostnader

Moped är ett enkelt och kostnadseffektivt fordon som passar alla, unga som gamla. Eu moped får du dessutom köra om du har ett vanligt B körkort eller AM körkort. Är du osäker på vilken moped som passar just dig, ring eller besök butiken så hjälper vi dig att hitta rätt bland alla våra mopeder i vår butik. Välkommna in.


EU MOPED KLASS 1

MOPED KLASS 2
AM KÖRKORT FÖRARBEVIS
B KÖRKORT FÖDD <1994
45km/t 25km/t
TRAFIKFÖRSÄKRING: JA
HJÄLMKRAV: JA
BESIKTNING: NEJ
SKATT: NEJ 
VÄGTULL: NEJ
 PASSAGERARE: JA (om plats finns)