Fyrhjulingar, UTV, Quads, Delar & Tillbehör

Klicka Här!

Allt För Din Släpvagn Online!

Klicka Här!

NIU N1S 45km/h MattsvartNIU N1 El scooter

32995 kr (ink moms)

 

  • Elmoped
  • Klass 1 / 45Km/h
  • Räckvidd upp till 80km
  • Bosch Elmotor
 

NIU har med N1S inte bara gjort elmopeden till ett alternativ utan till ett bättre alternativ än mopeder med förbränningsmotor.

N1S har bättre acceleration, är tyst, klimatsmart, prisvärd, enkel att ladda och kräver minimalt med service och underhåll.

N1S har prestanda, kvalitet och pris som utmanar traditionella EU-mopeder med förbränningsmotor på riktigt. 

Räckvidd upp till 8 mil och möjlighet att ta med och ladda batteriet inomhus gör att räckvidden täcker de sträckor man normalt gör med en moped.

Det skall vara enkelt att äga en NIU och det återspeglas i detaljerna. Tidigare problem i samband med laddning av elfordon har NIU eliminerat genom ett portabelt batteri som är enkelt att ta med och ladda i lägenheten eller på jobbet.

N1S alltid är alltid uppkopplad och ger dig information i realtid via din Smartphone App. Information om var din NS1 befinner sig, larmnotiser om någon försöker stjäla den, hastighet, batteriets status, hur många kilometer du kommer med nuvarande laddning och komplett körhistorik. App:en talar även om när det är dags för service och självklart visar närmsta serviceställe eller återförsäljare.

N1S har imponerande prestanda. Med en för NIU specialanpassad Boschmotor på 1800W och NIU:s egenutvecklade Litiumbatteri på 29AH får N1S hela 120 Nm i vridmoment. Det gör att N1S enkelt accelererar ifrån traditionella EU-mopeder med förbränningsmotor. Acceleration och maxhastighet kan enkelt ställas om under körning via 3 standardlägen för att passa olika trafiksituationer.Genom energisparande teknik och bromskraftåtervinning når man upp till 80 km per laddning, vilket vid normal pendling motsvarar ungefär en arbetsvecka.

Batteriet är optimalt placerat under förarens fötter vilket ger en mycket fördelaktig viktfördelning och samtidigt lämnar gott om plats åt förvaring under sadeln. N1S är rymlig och robust och har flera smarta detaljer som USB-uttag utfällbara fotstöd för passagerare och inte minst, plats för ett extra batteri under sadeln.

Motor: Bosch for NIU
Motorstyrka: 1,8 Kw
Bromsar: Skivbroms fram/bak
Bränsle: -
Räckvidd upp till 80km
Fälg: 12" fram & bak
Hastighet: 45km/h
Start:  
Storlek (LxBxH): 1800*700*1130mm
Vikt: 95kg
Maxlast: 150kg
Vridmoment:  120Nm
Växling: Automat
Passagerare: Ja
Packbox: Ja

 

Finnansiering

Räntefri Avbetalning Upp Till 36 Månader
Avbetalning12-120 Månader
Betalningsfritt 3 eller 6 Månader
Avbetalning med 0kr i kontant

För mer information om finansiering både för privat och företag, klicka här.


 Hur köper jag moped!

Beställning

Beställ din moped i butik, telefon, mail eller i webshop. Gör det som passar dig.

Leveranstid

Vi har normalt sett alla modeller för snabb leverans. Leveranstiden är 1-2 dagar om mopeden finns i lager, har vi tillfälligt slut på dem så är leveranstiden upp till 7dagar. Vi meddelar alltid beräknad leveranstid till dig så snart vi mottagit er beställning.

Körklara

Alla mopeder som hämtas i vår butik i Mölndal är monterade och leveransservade, klara för att köras direkt vid leverans. Vi skickar inte mopeder till andra delar av Sverige. Vill du få den utkörd i Mölndal eller kranskommuner så kontakta oss.

Registrering

Vi sköter inregistreringen av din nya moped och det tillkommer inga extra kostnader för detta (gäller klass1). 

Finans

Vill du ha finansiering så lägger vi snabbt och enklet upp det i butik medans du väntar. Svar inom några minuter.