Fyrhjulingar, UTV, Quads, Delar & Tillbehör

Klicka Här!

Allt För Din Släpvagn Online!

Klicka Här!

SUPER SOCO TC MAXNyhet för 2020, leverans februari/mars. Boka redan nu.

SUPER SOCO har utvecklat en ny motorcykel som drivs med el. Här får du en mycket prisvärd motorcykel med låga driftkostnader. Super soco har nått försäljningsframgångar med sin TC modell och utvecklat den vidare till denna motorcykel. Perfekt fordon för dig som skall pendla billigt till jobbet eller till dig som bara tycker det är trevligt att sväva fram ljudlöst.

Effektiv el motor

Super soco tc max motor

Den nyutvecklade högeffektiva central monterade motorn med toppeffekt på hela 5000watt och 180 Nm. Motorn som man har centrerat till mitten av fordonet, för över kraften till bakhjulet med en drivrem. Underhållsfritt. Viktfördelningen blir optimal genom den centrerade placeringen.

App

Intelligent app kan laddas ned för användning av de smarta fordonskontroller du kan göra. Den har bland annat GPS positionering och synkronisering av batteriinformation. I köper ingår 2 års användning av appen.

LED belysning

Fram lampa

Den intelligenta LED-belysningen hanterar alla typer av väder. Dynamiska, adaptiva LED belysning som anpassar sig efter alla väderförhållanden. Dag som natt.

Intelligent instrumentpanel

Automatisk ljusstyrka för en säker körning med full kontroll. En förfinad och enkel instrumentpanel där bakgrunds belysningen förbättrar strukturen i detaljerna.

Litiumbatteri

Super soco tc max batteri

Batteriet har en stor kapacitet för en längre körsträcka. Litiumceller med en hög kapacitet på 3240Wh. Klara upp till 110km vid test med hastighet på 45km/h

Längd x Bredd x Höjd 1963 x 710 x 1047
Vikt 104 kg
Körsträcka upp till 110 km
Volt 72V
Batterikapacitet 45Ah
Motortyp Centrerad med rem
Nominell effekt 3000 W
Vridmoment 180 Nm
Bromsar CBS
Instrumentpanel LCD
Färg bakgrundsbelysning Vit
Maxhastighet 95 km/h