Fyrhjulingar, UTV, Quads, Delar & Tillbehör

Klicka Här!

Allt För Din Släpvagn Online!

Klicka Här!

Kymco Agility City 150Kymco Agility City 150, Perfekta MC Scootern för färd fram och tillbaka till jobbet

Kymco Agility City 150 är det ultimata pendlarfordonet.

De stora hjulen gör den stabil även i högre farter och den klarar av ett högt tempo även på landsvägen. MC-scootern har en miljövänlig och bränslesnål 4-taktsmotor med katalysator.

Ett stort förvaringsfack, samt möjligheten att montera på en toppbox, gör den perfekt att pendla med till skolan eller jobbet.

MC-scootern har en miljövänlig och bränslesnål 4-taktsmotor med katalysator.

Du sitter högt och bekvämt på den väl tilltagna sitsen som även har en rymlig plats för en passagerare. Det sitter även ett 12v uttag i mopeden för den som behöver ladda mobilen eller använda sig av en en GPS.

Motor: 4-takt luftkyld
Motorstyrka: 8 Kw/7500rpm
Bromsar: Skivbroms/Skivbroms
Bränsle: 98 Blyfri
Bränslevolym: 6L
Fälg: 16" fram & bak
Hastighet: 100km/h
Start: El/kick
Storlek (LxBxH): 2045*740*1240mm
Vikt: 123kg
Maxlast: 150kg
Vridmoment: 11N.m/7000rpm
Växling: Automat
Passagerare: Ja
Packbox: Tillval

 

Finnansiering

Räntefri Avbetalning Upp Till 24 Månader
Avbetalning12-120 Månader
Betalningsfritt 3 eller 6 Månader
Avbetalning med 0kr i kontant
Leasing till företag

För mer information om finansiering både för privat och företag, klicka här.


 Leverans

Körklara

Alla mopeder som hämtas i vår butik i Mölndal är monterade och leveransservade, klara för att köras direkt vid leverans. Skall vi skicka mopeden till dig levereras mopeded i ett skyddande embalage och viss enklare montering krävs.

Fraktpris

Fraktkostnaden för våra Moped och MC Scooter inom Sveige kostar 1495:-, hämtar du i butik är detta givetvis gratis!

Leverans

Vanligtvis använder vi oss av Schenker när vi skickar fordon längre distanser. Fordonet står i en kartong på en pall och det du behöver göra när fordonet levereras är att ta bort det skyddande embalaget, montera backspeglar, batteri och i vissa fall ett par plastdetaljer samt tanka mopeden. Bor du i närheten av Göteborg kan vi även transporter ut din nya Moped med vår transportbil till ovan fraktkostnad. Vill du hämta mopeden hos oss har vi lånesläp, dygnshyra 100:-

Registrering

Vi sköter inregistreringen av din nya moped och det tillkommer inga extra kostnader för detta. Du får cirka en vecka efter leverans av fordonet registreringsbevis utfärdade i ditt namn på ditt nya fordon ( gäller endast moped klass 1 )

Leveranstid

Vi skickar alltid ditt fordon snabbast möjligt. Normal leveranstid av en moped är ca 7 arbetsdagar, beställs fordonet med mycket extra utrustning tillkommer några arbetsdagar. Vill du betala ditt fordon via avbetalning tar hanteringen av ansökningar och avtal någon dag extra. Vi meddelar alltid beräknad leveranstid till dig så snart vi mottagit er beställning.

Scooter Kontaktformulär

Har du frågor kring våra fordon eller tillbehör? Kontakta oss genom formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort med svar!

Dina uppgifter