Fyrhjulingar, UTV, Quads, Delar & Tillbehör

Klicka Här!

Allt För Din Släpvagn Online!

Klicka Här!

Gobyel Romex 28 Ah grafitsvart



Toppmodellen från Gobyel

9 995 kr (ink moms)

 

 Härlig elmoped i retromodell med lite lägre sittställning med mycket bra skydd för väder och vind.  Pakethållare fram och bak i rostfritt stål, och det stora utrymmet vid fötterna gör Romex till en riktig laståsna.  Den starka 3000w motorn  gör att du lätt hänger med  i trafiken och inte tappar fart i uppförsbackarna.  Romex är utrustad med 60 volts lithiumbatteri från Samsung som är överlägset bly/gelbatterier gällande vikt/energiinnehåll,  antal möjliga laddningaroch miljöpåverkan.  Batteriet är löstagbart med ett  handgrepp vilket gör det enkelt att ladda, om du ej har tillgång till 230v strömuttag utomhus. Romex har den senaste tekniken för motorstyrning vilket ger den helt ljudlös,  ryckfri gång och lång räckvidd.

  • Räckvidd ca. 60 km
  • Hastighet:45 km/h klass 1 - 25 km/h klass 2
  • Vikt:95 kg
  • Energiförbrukning:ca. 30 öre/milen
  • Klass:3000 watt (4,1 hk) borstlös trefas
  • Bromsar:Hydraliska skivbromsar bak & fram
  • Batteri:Litiumbatteri INR 18650 29 E från Samsung 28 Ah, vikt 13 kg, 60 volt (1700 Wh). Löstagbart med enkelt handgrepp. Efter 1200 laddningar är batterikapaciteten ca 80% mot nytt. Körsträckan är då ca. 6000 mil. Laddtid ca. 3 - 4 timmar. Laddström 230 volt, vanligt vägguttag. För mer information om batteri och teknik se under "Om scootrarna".
  • BMS:BMS (Battery management system) ser till att ditt batteri alltid är välbalanserad och alltid laddas korrekt. BMS är en processor som ligger inuit batteriboxen och kommunicerar med varje enskild battericell för bästa livslängd på hela batteriet.
  • Laddare:Tystgående fläktkyld laddare 5 ampere ( lika tyst som en bra stationär dator)
  • Körkort:Eu-mopedkörkort AM eller bilkörkort B

 

Finnansiering

Räntefri Avbetalning Upp Till 36 Månader
Avbetalning12-120 Månader
Betalningsfritt 3 eller 6 Månader
Avbetalning med 0kr i kontant

För mer information om finansiering både för privat och företag, klicka här.


 Hur köper jag moped!

Beställning

Beställ din moped i butik, telefon, mail eller i webshop. Gör det som passar dig.

Leveranstid

Vi har normalt sett alla modeller för snabb leverans. Leveranstiden är 1-2 dagar om mopeden finns i lager, har vi tillfälligt slut på dem så är leveranstiden upp till 7dagar. Vi meddelar alltid beräknad leveranstid till dig så snart vi mottagit er beställning.

Körklara

Alla mopeder som hämtas i vår butik i Mölndal är monterade och leveransservade, klara för att köras direkt vid leverans. Vi skickar inte mopeder till andra delar av Sverige. Vill du få den utkörd i Mölndal eller kranskommuner så kontakta oss.

Registrering

Vi sköter inregistreringen av din nya moped och det tillkommer inga extra kostnader för detta (gäller klass1). 

Finans

Vill du ha finansiering så lägger vi snabbt och enklet upp det i butik medans du väntar. Svar inom några minuter.