Fyrhjulingar, UTV, Quads, Delar & Tillbehör

Klicka Här!

Allt För Din Släpvagn Online!

Klicka Här!

NIU M+ Sport Silver

Hemleverans från 0:- | Läs mer!   Förmånlig Finansiering | Läs mer!  Snabba Leveranser!

Just nu har vi högt tryck på telefon - Du vet väl att du får otroligt snabba svar genom att kontakta oss här!Niu M+-Series

29 995 kr (ink moms)

 

NIU M+ kommer utrustad med NIU:s senaste batteriteknologi. Batteriet har hög kapacitet och är väldigt lätt! Sport modellen kommer med ett 48V42Ah batteri och Lite modellen kommer med ett batteri på 48V31ah. 


NIU M+ elmoped är designad för den medvetne urbana pendlaren som vill transportera sig snabbt, miljövänligt och kostnadseffektivt. Genom att lägga stora resurser på bland annat avancerad batteriteknik och hög kvalitet vid såväl konstruktion som tillverkning har NIU med M+ skapat ett idealiskt fordon för moderna stadsbor. 

Det skall vara enkelt att äga en elmopedfrån NIU och det återspeglas i detaljerna. Tidigare problem i samband med laddning av elfordon har NIU eliminerat genom ett portabelt batteri som är enkelt att ta med och ladda i lägenheten eller på jobbet. 

M+ är alltid uppkopplad och ger dig information i realtid via din Smartphone App. Information om var din M+ befinner sig, larmnotiser om någon försöker stjäla den, hastighet, batteriets status, hur många kilometer du kommer med nuvarande laddning och komplett körhistorik. 

M+ har imponerande prestanda. Acceleration och maxhastighet kan enkelt ställas om under körning via 2 standardlägen för att passa olika trafiksituationer. Genom energisparande teknik och bromskraftåtervinning och ett stort batteri når man upp till 100 km per laddning, vilket vid normal pendling motsvarar ungefär en arbetsvecka.
 

 

Längd 1640mm
Bredd 657mm
Höjd 1099mm
Markfrigång 126mm
Hjulbas 1150mm
Vikt 57,7kg
Batteri Lithium jon
Laddtid 6timmar
Batteri LG
Kapacitet 42Ah
Volt 48V
Batteri vikt 8,1kg
EU Range 51km
Uppskattad City range 70-100km
Motor Bosch
Effekt 1400w
Vridmoment 95N.m
Broms fram Skiva
Broms bak Trumma
Bromsstäcka Torrt 1,8m, Blött 2,5m (20km/h)
Maxx passagerarvikt  100kg
Smart System
Positionering
Alarm
Fjärr låsning