Fyrhjulingar, UTV, Quads, Delar & Tillbehör

Klicka Här!

Allt För Din Släpvagn Online!

Klicka Här!

SUPER SOCO TC - Svart

Elfordonspremien börjar ta slut hos Naturvårdsverket och beräknas vara slut den 18 eller 19/10 - Vi kan inte längre garantera att du kan dra nytta av premien vid köp av elfordon.

Läs mer här!
NYHET!


Nya kommer in i Februari 2019

Denna moped omfattas av Naturverkets miljösatsning, elfordonspremien - 25% avdrag på inköpspriset! Elfordonspremien innebär att den som köper en elcykel, elmoped eller annat eldrivet fordon kan ansöka om att få tillbaka 25% av inköpskostnaden hos Naturvårdsverket, högsta ersättningsbelopp är 10 000 kronor. Då betalar du endast 24, 675 Kronor när premien är avdragen / Du får tillbaks 8225Kronor. Original pris utan premie är 32, 900:- .

Super Soco TC, den mest geniala elmopeden. Super Soco 1200 TC, byggdes för att hedra 50 års klassikerna från England. Denna version skiljer sig lite från vanliga SS TS1200. TC är lite manligare och grövre byggd!

TC görs även i som MC registrerad, men dessa som kommer till Sverige är EU-45-moped registrerade med starkare motor, mer påkostad och med retro stuk, grövre däck, skärmar, andra mätare, lyse, lack och lite smått och gott. Snygg, toppmodern och banbrytande elmoped med LED-ljus. Energieffektiv motor från BOSCH med hög utväxling och snabb acceleration.

Räckvidd är riktigt bra, upp till max 80km på 1 batteri, max 160 km på 2 batterier.

Det här är en moped som är utvecklad under många år och helt utan kompromisser. Stark, snygg design och med hög mobilitet. Bakmonterad navmotor som är utvecklad av Bosch. Avancerad hel/halv LED ljusteknik. Batteriet är lätt att ta med sig, och du kan komplettera med ett extra batteri för upp till dubbel räckvidd. Varje batteri består av högpresterande litiumjonceller från Panasonic, LG och Samsung- Intelligent Battery Management System (BMS).

 

 

Motor effekt: 3000w

Motor tillverkare: Bosch

Max vridmoment: 130 Nm

Hjulbas: 1.320mm

Längd: 1.926mm

Bredd: 710mm

Höjd: 1.100mm

Sitthöjd: 770mm

Framdäck: 90/80-17

Bakdäck: 110/70-17

Sittplatser: 2 

Batteri: Lithium jon

Spänning 60v

Kapacitet 30 Ah

Ladd tid 5timmar

Laddström 230volt.

 

Finnansiering

Räntefri Avbetalning Upp Till 36 Månader
Avbetalning12-120 Månader
Betalningsfritt 3 eller 6 Månader
Avbetalning med 0kr i kontant

För mer information om finansiering både för privat och företag, klicka här.


 Hur köper jag moped!

Beställning

Beställ din moped i butik, telefon, mail eller i webshop. Gör det som passar dig.

Leveranstid

Vi har normalt sett alla modeller för snabb leverans. Leveranstiden är 1-2 dagar om mopeden finns i lager, har vi tillfälligt slut på dem så är leveranstiden upp till 7dagar. Vi meddelar alltid beräknad leveranstid till dig så snart vi mottagit er beställning.

Körklara

Alla mopeder som hämtas i vår butik i Mölndal är monterade och leveransservade, klara för att köras direkt vid leverans. Vi skickar inte mopeder till andra delar av Sverige. Vill du få den utkörd i Mölndal eller kranskommuner så kontakta oss.

Registrering

Vi sköter inregistreringen av din nya moped och det tillkommer inga extra kostnader för detta (gäller klass1). 

Finans

Vill du ha finansiering så lägger vi snabbt och enklet upp det i butik medans du väntar. Svar inom några minuter. 

Scooter Kontaktformulär

Har du frågor kring våra fordon eller tillbehör? Kontakta oss genom formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort med svar!

Dina uppgifter