Jobba hos oss

Lediga jobb

Just nu söker personal till följande tjänster.


Mekaniker / reparatör

Kundtjänst telefon / mail

Butikssäljare på heltidMekaniker / reparatör:

Vi söker dig som vill arbeta med oss i vår verkstad. Arbetet som skall utföras är enklare service och reparationer på moped och fyrhjulingar.

När: Under sommar säsongen 2022. Vi söker mekaniker på en heltids tjänst på vikariat fram till hösen 2022. Och även en mekaniker på en tjänst med tim-anställning under våren sommaren 2022. Hör av dig om du vill veta mer om tjänsten.


Kundtjänst telefon / mail

Vi söker nu säsongs jobbare till vår butik som kan stötta oss med att serva kunder och svara på deras frågor. Som kundtjänst medarbetare hos oss kommer du att besvara enklare frågor via mail och telefon. Frågorna behandlar vanligtvis information av våra produkter (mopeder, ATVer & tillbehör till dessa), bokningar i vår verkstad och andra funderingar som rör verkstan. Även kontakt med med kunder i butiken kan förekomma! Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor som kommer se till så att du får den information som behövs för att utföra arbetet. Är du intresserad hör av dig eller läs mer i annons.


Butikssäljare på heltid

Jobbet som butikssäljare hos oss innebär att möta kunder i butiken och att svara på frågor via telefon & mail. Utöver att hjälpa kunder med information om produkterna vi säljer lägger du som butikssäljare också orders i vårt affärssystem, hanterar finansiering och utlämningar av mopeder & ATVer! Andra arbetsuppgifter, exempelvis att hålla i ordning i butiken & fylla på hyllor, tillkommer också.

Har du erfarenhet av arbete i butik eller annat serviceyrke, gillar att möta kunder och vill arbeta i en föränderlig arbetsmiljö? Är du dessutom intresserad av mopeder och fyrhjulingar? Hör gärna av dig till oss redan idag, ansökningarna behandlas löpande! Är du intresserad hör av dig eller läs mer i annons.