Moped

I vårt breda utbud av mopeder hittar du både Klass 1 & Klass 2 mopeder i olika stilar och utföranden för att passa alla smaker och behov.

Oavsett om du söker en moped för smidig och billig pendling till arbetet eller är på jakt efter den ultimata modellen att glida in på skolans parkering med har vi garanterat en modell för dig!

Vi har ett stort utbud av modeller i vår butik i Mölndal, Göteborg, så du kan jämföra och provköra de olika modellerna, mopeder märkta med ”Finns Även i Butik” lagerhålls normalt i butiken och brukar finnas att titta på eller provköra.

De flesta mopeder i vårt sortiment finns i lager i vår butik eller vårt eget huvudlager i Göteborg och kan ofta fås med snabb leverans antingen för utlämning i vår butik om du vill hämta mopeden själv eller för hemleverans hela vägen hem till dig om du bor i Göteborgsområdet med omnejd. Se alla fraktalternativ i kassan.

Vill du lära dig mer om mopeder och skillnaden mellan de olika registreringsformerna och modellerna kan du läsa mer i vår omfattande Mopedguide.

Filtrera
32 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 32 produkter
Visar 32 av 32 produkter