Om oss

Scooterhuset.se är en del av ATV Huset AB - Här hittar du Mopeder, Scooter, E-Scooter och Tillbehör

På Scooterhuset hittar du många av de största tillverkarna av mopeder och scooter, vi sammarbetar med stabila generalagenter i Sverige med många år i branschen för att grantera hög pålitlighet me bra garantier.

Vi har alltid ett stort urval av de moped & scootermodeller vi säljer i lager och vår erfarna personal hjälper dig att välja rätt modell för dig!


Scooterhuset.se drivs av moderbolaget ATV Huset AB som tillhandahåller reservdelar och tillbehör till fyrhjulingar i webbshoppen Atvhuset.se samt Trailerhuset.se där vi erbjuder ett komplett sortiment av reservdelar och tillbehör till släpvagnar.

Självklart servar vi allt vi säljer! Vår duktiga vekstadspersonal i Mölndal tar hand om alla fordon vi säljer för att du som kund skall kunna känna total trygghet!


Företagsinformation

ATV Huset AB

Organisationsnummer: 556674-8926

Momsregistreringsnummer: SE556674892601

Bolaget har sitt säte i Göteborg och är registrerat för F-skatt och moms.

Fakturaadress:

ATV Huset AB

Ågatan 20A

43135 Mölndal

Leverans & Returadress:

ATV Huset AB

Amalia Jönssons Gata 4

42131 Västra Frölunda


Om Oss

Atvhuset AB grundades 2003 och är idag en av Sveriges största återförsäljare av fyrhjulingar, mopeder, mc scooter och tillbehör till dessa fordon.

Målsättningen för oss har sedan starten varit att erbjuda våra kunder rätt fordon för ändamålet och se till att det är rätt utrustat för kundens behov.

Med över 10 års erfarenhet av branschen har vi lärt oss vad som fungerar och inte fungerar och de varumärken vi väljer att samarbeta med är trygga aktörer som vi kan känna oss säkra på kommer att finnas kvar på marknaden. Detta är för att du som kund skall känna dig säker på att du ska få lika bra service vare sig du väljer att köpa ett nytt eller begagnat fordon av våra varumärken.

Enkelt ägande är ett av ledorden vi ständigt jobbar efter, detta gäller oavsett vilket fordon du väljer. Det skall inte vara raketforskning att köpa och äga en fyrhjuling, moped, mc scooter eller mopedbil och därför har vi alltid sett till att du som kund kan få all service du kan tänkas behöva under samma tak.

Förutom vår butik med nya och begagnade fordon har vi en egen verkstad med många års erfarenhet av alla de fordon vi säljer, ett eget reservdels och tillbehör lager samt webshop med det mesta som du kan tänkas behöva eller vilja ha.

Detta betyder att du som kund bara behöver vända dig till ett ställe för att få den hjälp du söker, oavsett om det gäller nyköp, service, reparationer, tillbehör eller reservdelar så har vi expertisen och är alltid villiga att hjälpa dig så att du kan känna dig trygg i ditt köp.

Jobba Hos Oss

På ATV Huset är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga presumtiva medarbetare som kan bidra till verksamheten, detta oavsett om vi har någon specifik tjänst utannonserad eller ej.

Vill du göra en intresseanmälan för att jobba hos oss, nu eller i framtiden?

Kontakta oss på tillbehor@atvhuset.se och berätta om dig och din bakgrund, och varför vi behöver just dig!