Fyrhjulingar, UTV, Quads, Delar & Tillbehör

Klicka Här!

Allt För Din Släpvagn Online!

Klicka Här!

REA MOPED 2018

Elfordonspremien är nu slut för 2018  - Läs mer här!


EL Moped

Vi på Scooterhuset  har marknadsfört elmotorn som alternativ till förbränningsmotorer i mopeder sedan 2006. Vi såg redan då elmotorns fördelar i bättre acceleration, tyst gång och att den är klimatsmart. Men genombrottet har låtit vänta på sig, men med dagens teknik i framförallt helt nya NIU N1S ser vi många anledningar och argument som kommer ändra på det.

Vi menar att med mopeder som NIU med modellen N1S inte bara gjort elmopeden till ett alternativ utan till ett bättre alternativ än mopeder med förbränningsmotor.

N1S har bättre acceleration, är tyst, klimatsmart, prisvärd, enkel att ladda och kräver minimalt med service och underhåll. Räckvidd upp till 8 mil och möjlighet att ta med och ladda batteriet inomhus gör att räckvidden täcker de sträckor man normalt gör med en moped.


Såhär Funkar Elmoped Premien! - Klicka Här!

25% Elmopedpremie i regeringens nya klimatsatsning

För att göra förutsättningarna bättre att pendla och transportera sig klimatsmart avsätter regeringen 350 miljoner kronor per år mellan 2018 - 2020 till en elfordonpremie för köp av elcykel eller elmoped.

Spara kvittot!

Vad betyder det för dig?

Köper du en elmoped från och med den 20/9 2017 gäller bidraget retroaktivt. Det vill säga att du ska spara kvittot på ditt köp. Premien täcker upp till en fjärdedel (25%) av kostnaden för en elmoped med en maximal ersättningsgräns på 10000 kronor

Efter årsskiftet kommer det presenteras hur du får din ersättning för ditt köp så glöm inte att spara kvittot!

Vem får nyttja premien?

Just nu gäller premien endast konsumenter, företag är alltså i dagsläget inte inkluderade i avdraget.

Hur nyttjar jag premien?

  1. Köp en av våra elmopeder från och med den 20/9-2017
  2. Spara Kvittot
  3. Vid årsskiftet kommer regeringen presentera hur du går tillväga för att få 25% av beloppet för din nya elmoped tillbaka!

 

Källa: http://www.regeringen.se/artiklar/2017/09/tydlig-miljoprofil-i-budgeten-for-ar-2018/