Fyrhjulingar, UTV, Quads, Delar & Tillbehör

Klicka Här!

Allt För Din Släpvagn Online!

Klicka Här!

Hemleverans från 0:- | Läs mer!   Förmånlig Finansiering | Läs mer!  Snabba Leveranser!

Just nu har vi högt tryck på telefon - Du vet väl att du får otroligt snabba svar genom att kontakta oss här!

Klass 2 Moped

Läs mer

Klass 2 Mopeder, 25km /h, får framföras på allmän väg ( ej motorväg eller motortrafikled) och cykelbanor.

(...)

Till Moped klass två krävs inget körkort om föraren fyllt 15 år innan den 1 oktober 2009, är föraren fyllda 15 år efter 1 oktober 2009 krävs ett förarbevis som är en enklare kurs du går hos din lokala körskola.

Mopeden gör 25 kilometer i timmen och är strypt elektroniskt vilket gör att accelerationen och kraften upp till 25km/h är samma på en klass 1 och klass 2 moped.

Här i vår mopedbutik i Mölndal, Göteborg, hittar du mängder av mopeder från märken så som Baotian, Kymco och Rieju. Vi har även mopedfyrhjulingar från Goes, SMC och Kymco samt MC Scooters från Kymco, Baotian och Quadro.

Är det så att du söker ett billigare transportfordon till och från jobbet och samtidigt vill undvika trängselskatt i Göteborg bör du fundera på att köpa en moped, EU moped eller MC scooter eftersom att mopeder och motorcyklar är undantagna från trängselskatten och har extremt låg bränsleförbrukning och driftskostnader!

Moped är ett enkelt och kostnadseffektivt fordon som passar alla, unga som gamla. EU mopeder får du dessutom köra om du har ett vanligt B körkort eller AM körkort. Är du osäker på vilken moped som passar just dig, ring eller besök butiken så hjälper vi dig att hitta rätt bland alla våra mopeder i vår butik.

Välkommna in!


EU MOPED KLASS 1

MOPED KLASS 2
AM KÖRKORT FÖRARBEVIS
B KÖRKORT FÖDD <1994
45km/t 25km/t
TRAFIKFÖRSÄKRING: JA
HJÄLMKRAV: JA
BESIKTNING: NEJ
SKATT: NEJ 
VÄGTULL: NEJ
 PASSAGERARE: JA (om plats finns)