Fyrhjulingar, UTV, Quads, Delar & Tillbehör

Klicka Här!

Allt För Din Släpvagn Online!

Klicka Här!

REA MOPED 2018

Elfordonspremien är nu slut för 2018  - Läs mer här!


Kymco

Kymco

Kymco EU Mopeder Klass 1 och Klass 2 i olika prisklasser, storlekar och utseenden för att passa alla smaker och plånböcker.

Alla våra Kymco mopeder kommer med 2 års fabriksgaranti och 5 års motorgaranti* och till alla Kymco modeller vi säljer har vi ett fullständigt tillbehör och reservdelssortiment för att säkerställa att du som kund har en moped som du kan använda många år framöver.

* 2 Års Fabriksgaranti och 5 Års motorgaranti gäller under förutsättning att service och reparationer görs på en auktoriserad verkstad. Läs fullständiga garantivillkor här.


Här i vår mopedbutik i Mölndal, Göteborg hittar du mängder av mopeder från Baotian, Kymco Och Rieju, Mopedfyrhjulingar från Goes, SMC och Kymco samt MC Scooters från Kymco, Baotian och Quadro.

Är det så att du söker ett billigare transportfordon till och från jobbet och samtidigt vill undvika trängselskatt i Göteborg  bör du fundera på att köpa en moped, eu moped eller MC Scooter eftersom att mopeder och motorcyklar är undantagna från trängselskatten och har extremt låg bränsleförbrukning och driftskostnader

Moped är ett enkelt och kostnadseffektivt fordon som passar alla, unga som gamla. Eu moped får du dessutom köra om du har ett vanligt B körkort eller AM körkort. Är du osäker på vilken moped som passar just dig, ring eller besök butiken så hjälper vi dig att hitta rätt bland alla våra mopeder i vår butik. Välkommna in.


EU MOPED KLASS 1

MOPED KLASS 2
AM KÖRKORT FÖRARBEVIS
B KÖRKORT FÖDD <1994
45km/t 25km/t
TRAFIKFÖRSÄKRING: JA
HJÄLMKRAV: JA
BESIKTNING: NEJ
SKATT: NEJ 
VÄGTULL: NEJ
 PASSAGERARE: JA (om plats finns)

Såhär Funkar Elmoped Premien! - Klicka Här!

25% Elmopedpremie i regeringens nya klimatsatsning

För att göra förutsättningarna bättre att pendla och transportera sig klimatsmart avsätter regeringen 350 miljoner kronor per år mellan 2018 - 2020 till en elfordonpremie för köp av elcykel eller elmoped.

Spara kvittot!

Vad betyder det för dig?

Köper du en elmoped från och med den 20/9 2017 gäller bidraget retroaktivt. Det vill säga att du ska spara kvittot på ditt köp. Premien täcker upp till en fjärdedel (25%) av kostnaden för en elmoped med en maximal ersättningsgräns på 10000 kronor

Efter årsskiftet kommer det presenteras hur du får din ersättning för ditt köp så glöm inte att spara kvittot!

Vem får nyttja premien?

Just nu gäller premien endast konsumenter, företag är alltså i dagsläget inte inkluderade i avdraget.

Hur nyttjar jag premien?

  1. Köp en av våra elmopeder från och med den 20/9-2017
  2. Spara Kvittot
  3. Vid årsskiftet kommer regeringen presentera hur du går tillväga för att få 25% av beloppet för din nya elmoped tillbaka!

 

Källa: http://www.regeringen.se/artiklar/2017/09/tydlig-miljoprofil-i-budgeten-for-ar-2018/