Fyrhjulingar, UTV, Quads, Delar & Tillbehör

Klicka Här!

Allt För Din Släpvagn Online!

Klicka Här!

Hemleverans från 0:- | Läs mer!   Förmånlig Finansiering | Läs mer!  Snabba Leveranser!

Just nu har vi högt tryck på telefon - Du vet väl att du får otroligt snabba svar genom att kontakta oss här!

Kymco

Kymco

Läs mer

Kymco EU Mopeder Klass 1 och Klass 2 i olika prisklasser, storlekar och utseenden för att passa alla smaker och plånböcker.

(...)

Alla våra Kymcomopeder kommer med 2 års fabriksgaranti och 5 års motorgaranti* och till alla Kymcomodeller vi säljer har vi ett fullständigt tillbehör och reservdelssortiment för att säkerställa att du som kund har en moped som du kan använda många år framöver.

* 2 års fabriksgaranti och 5 års motorgaranti gäller under förutsättning att service och reparationer görs på en auktoriserad verkstad. Läs fullständiga garantivillkor här.

 

Här i vår mopedbutik i Mölndal, Göteborg, hittar du mängder av mopeder från märken så som Baotian, Kymco och Rieju. Vi har även mopedfyrhjulingar från Goes, SMC och Kymco samt MC Scooters från Kymco, Baotian och Quadro.

Är det så att du söker ett billigare transportfordon till och från jobbet och samtidigt vill undvika trängselskatt i Göteborg bör du fundera på att köpa en moped, EU moped eller MC scooter eftersom att mopeder och motorcyklar är undantagna från trängselskatten och har extremt låg bränsleförbrukning och driftskostnader!

Moped är ett enkelt och kostnadseffektivt fordon som passar alla, unga som gamla. EU mopeder får du dessutom köra om du har ett vanligt B körkort eller AM körkort. Är du osäker på vilken moped som passar just dig, ring eller besök butiken så hjälper vi dig att hitta rätt bland alla våra mopeder i vår butik.

Välkommna in!


EU MOPED KLASS 1

MOPED KLASS 2
AM KÖRKORT FÖRARBEVIS
B KÖRKORT FÖDD <1994
45km/t 25km/t
TRAFIKFÖRSÄKRING: JA
HJÄLMKRAV: JA
BESIKTNING: NEJ
SKATT: NEJ 
VÄGTULL: NEJ
 PASSAGERARE: JA (om plats finns)