Fyrhjulingar, UTV, Quads, Delar & Tillbehör

Klicka Här!

Allt För Din Släpvagn Online!

Klicka Här!

NIU NGT 70km/hNiu MC Scooter på EL

49 995 kr (ink moms)

 

Niu N-GT årets MC scooter nyhet på EL.

  • Motocykel
  • Behörighet A, A1 eller A2
  • Räckvidd 100km
  • Bosch Elmotor 3500W (5000W peak)
  • Panasonic batterier 

OBS! NIU N-GT är en motorcykel och kräver därmed körkort med behörighet A1, A2 eller A!

Äntligen finns det ett elektriskt alternativ för dig som har motorcykelkörkort. NIU N-GT kommer upp till 100km på en laddning i SPORT-läge (70km/h), och upp till 170km i E-SAVE-läget. N-GT kommer utrustad med NIU:s senaste batteriteknologi. Batteriet har högre kapacitet än någon annan NIU och är det första batteriet ifrån NIU som kommer med FLASH CHARGE, vilket innebär att en full laddning endast tar 3,5h! NIU N-GT kommer utrustad som standard med två stycken batterier. 

NIU N-GT elmotorcykel är designad för den medvetne urbana pendlaren som vill transportera sig snabbt, miljövänligt och kostnadseffektivt. Genom att lägga stora resurser på bland annat avancerad batteriteknik och hög kvalitet vid såväl konstruktion som tillverkning har NIU med N-GT skapat ett idealiskt fordon för moderna stadsbor. 

Det skall vara enkelt att äga en elmotorcykel från NIU och det återspeglas i detaljerna. Tidigare problem i samband med laddning av elfordon har NIU eliminerat genom två portabla batterier som är enkla att ta med och ladda i lägenheten eller på jobbet. 

N-GT är alltid uppkopplad och ger dig information i realtid via din Smartphone App. Information om var din N-GT befinner sig, larmnotiser om någon försöker stjäla den, hastighet, batteriets status, hur många kilometer du kommer med nuvarande laddning och komplett körhistorik. 

N-GT har imponerande prestanda. Med en för NIU specialanpassad Boschmotor på 3000W, med en peakeffekt på 5000W och NIU:s egenutvecklade Litiumbatteri på 35AH får N-GT gott om kraft genom hela registret. Acceleration och maxhastighet kan enkelt ställas om under körning via 3 standardlägen för att passa olika trafiksituationer. Genom energisparande teknik och bromskraftåtervinning når man upp till 100 km per laddning (vid körning i SPORT-läge), vilket vid normal pendling motsvarar ungefär en arbetsvecka.

Teknisk information

Varumärke NIU
Färg Svart
Motortyp Bosch for NIU
Motorstyrka 3,5 kW (5 kW peak)
Vridmoment -
Växling Automat
Bränsle El, Lithiumbatterier Panasonic 2x(60V 35Ah), 4200Wh
Bränslevolym 100km räckvidd
Storlek (LxBxH) 1800*700*1130mm
Fälg Alu 12" fram och bak
Vikt -
Passagerare Ja
Maxlast -
Starttyp El