Välkommen till Scooterhuset.

Vi är din butik för dig som gillar att köra moped eller vill köpa moped. Vi har lång erfarenhet av att leverera mopeder till alla Göteborgare. Vi har genom åren testat massor av olika modeller och har hela tiden förfinat vårt utbud för att kunna erbjuda dig som kund ett utbud bland de bästa och mest intressanta modellerna.

Vi erbjuder dig som kund ett stort utbud av mopeder och scootrar samt hjälmar, mopedlås och andra tillbehör som du kan tänkas behöva. Förutom försäljning erbjuder vi även en väl fungerande serviceorganisation som tar hand om dig efter ditt köp alt för att du skall känna dig trygg i ditt köp av moped.

Service hela vägen - Före, Under & Efter köp

Råkar du ut för stöldskada eller en annan skada på din moped så finns vi här för att stå till tjänst även efter att du köpt din moped. Detta är en mycket viktig punkt att tänka på när man köper moped. Skulle du köpa mopeden från ett företag som inte finns representerat lokalt så kommer det innebära problem för dig som ägare i framtiden ifall det uppstår en skada. Det blir svårt att skicka iväg en moped på posten för byte av tändningslås ifall en tjuv har varit där och försökt få igång den.

Hos oss har du alltid förtur i verkstan, vi jobbar nämligen bara med de kunder som köpt mopeden hos oss. Detta för att kunna erbjuda våra mopedkunder så snabb service som bara möjligt.

Hos oss kan du lita på att få hjälp nu och i framtiden, ATV Huset har vuxit kraftigt och idag omsätter vi 52 miljoner och är 18 anställda till din tjänst.

Välja Moped

När du väljer moped så finns det många saker man skall tänka på, det kan bero på om du köper en bensin eller el moped då alla mopeder har olika egenskaper.

Det är lätt tänka att alla mopeder upplevs på samma sätt när man kör dem, så är det inte! Där är mycket stor skillnad i hur man upplever olika modeller och det är bäst att provköra modellen innan du köper, och det kan du naturligtvis göra hos oss!  Hur skall du annars kunna vet vilken moped du skall ha?

När du besöker oss får du den informationen du behövs för att ta ett bra beslut gällande din nya moped.

Mopeder kommer i många olika prisklasser - Varför kostar mopeder olika?

Det beror på vilka material man har valt när man producerar mopeden, vissa material har en högre hållfasthet vilket gör att det kommer fungerar bättre under en längre tid. För att få en bra komfort när du kör så finns det olika sorters stötdämpare, och ju mer påkostade komponenterna är ju mer kostar mopeden.

Det finns mycket olika frågeställningar att beakta: Hur mycket skall jag köra?  Långa eller korta sträckor?  Och mycket mer,  Här komemr vår kunniga personal in i bilden och vi finns för att guida dig rätt i bland mopedmodellerna.

Elmopeder

Vi är även stolta över vårt utbud av elmopeder. Vi var bland de första i Sverige att sälja elmopeder och redan 2009 började vi sälja de första elmopederna, men det var först 2017 som marknaden för elscooters kom att ta fart.

Nu 2019 står en stor del av vår försäljning av elmopeder och Idag har vi Sveriges i särklass största utbud av elmopeder både till antal olika modeller och varumärken. Det är vi riktigt stolta över! Vi tror att detta är framtidens transportmedel då de är billiga i drift, kräver minimal service och är riktigt roliga att köra.

Det är så här en moped skall fungera tycker vi!

När man väljer el moped så finns det många olika varumärken på markanden, och eftersom elmopeden är ganska ny så är det svårt för konsumenten att veta skillnaden bland olika varumärken.

När du kommer till oss så kan du vara säker på att vi har valt ut bra produkter som vi tror på. Vi har starka varumärken som är världsledande inom elmoped, som bland annat NIU och SUPER SOCO.

Vi är det företag som säljer flest mopeder av dessa varumärken i Sverige och vi arbetar ständigt för att ha gott om dem i lager för att du skall kunna få mopeden så fort som möjligt.

Varför inte besöka oss och provköra en?

Välkommen in!